top of page
14.png
TYA.PNG

VEELGESTELDE

VRAGEN

 • Geregistreerd handelsregister - KVK
  KVK 81146574 Vestigingsnr. 000047464372 tevens staat deze vermeld onderaan de website van Turn YOU Around
 • Btw-identificatienummer - BTW
  NL003576963B57
 • Wij zijn gecertificeerd
  Wij zijn KF action gecertificeerd.
 • Op welke locatie moet ik zijn i.v.m training / cursus?
  TYA heeft twee locaties. Hoofdvestiging in Gorssel en trainingslocatie in Harfsen. Via telefoon of mail wordt bevestigd op welke locatie u moet zijn. Hoofdvestiging Hoofdstraat 45, 7213 CR Gorssel Trainingslocatie Braakhekkeweg 12b 7217 SK Harfsen
 • Heeft mijn kind een weerbaarheidstraining nodig?
  Als je kind moeite heeft om voor zichzelf op te komen, kan een weerbaarheidstraining zinvol zijn. Veel kinderen die weinig weerbaar zijn, hebben weinig zelfvertrouwen of zijn onzeker. Onzekere kinderen hebben meer moeite met het maken van contacten en hebben vaak minder vrienden. Dat kan hun sociaal-emotionele ontwikkeling belemmeren. Ze kunnen er verdrietig van worden. Ook als je kind gepest wordt, heeft dit invloed op z’n zelfvertrouwen en dan kan een weerbaarheidstraining helpen. In een weerbaarheidstraining leert je kind om in een veilige situatie te oefenen met nieuwe vaardigheden.
 • Wanneer is Motorische remedial teaching nodig?
  We gebruiken deze manier van training indien er een achterstand van de motorisch ontwikkeling bij een kind wordt geconstateerd. Door op tijd de motorische ontwikkeling bij te schaven en wat extra te oefenen kunnen we grotere problemen in de toekomst voorkomen. Bijvoorbeeld: als er bij een kleuter wordt geconstateerd dat hij/zij wat achterloopt in de motorische ontwikkeling en hier wordt niets mee gedaan, dan zou dit kind best wat moeilijkheden kunnen gaan ervaren in groep 3 wanneer het leren schrijven wordt gestart. Want met schrijven moet je immers gebruik maken van je fijne motoriek. Tevens draagt een goede motoriek bij aan verschillende ontwikkelingsgebieden. Hiermee wil ik zeggen dat door de motoriek goed te trainen, de mogelijkheid bestaat dat je bijvoorbeeld een probleem als dyslexie ziet verminderen.
 • Waarom Club Extra voor mijn kind?
  Club Extra is er voor kinderen die (nog) geen aansluiting hebben gevonden bij een sportverenging. Het doel van Club Extra is kinderen het vertrouwen geven in hun eigen lichaam en sporten leren leuk vinden. Daarnaast zorgt Club Extra voor een betere doorstroom naar een sportvereniging. Kenmerken Club Extra Kleine groepen Deskundige begeleiding De activiteiten worden aangeboden op verschillende niveaus.
 • Wat is de visie van Turn You Around?
  Bewegen is belangrijk voor verschillende ontwikkelingsvormen. Door te bewegen zit je letterlijk lekkerder in je vel. Door te bewegen train je je beide hersenhelften en belangrijker nog; de samenwerking door beide hersenhelften wordt getraind. Dit zal een positieve uitwerking hebben op de cognitieve ontwikkeling van je kind. Daarnaast zal je door meer te bewegen je zekerder gaan voelen. Je zult het gevoel krijgen dat je meer dingen aankunt of kunt overwinnen. Je durft van je te laten horen. Dus ook de sociaal emotionele ontwikkeling wordt verbeterd. En uiteraard zien we een groei in de motorisch ontwikkeling van het kind.
 • Wat is de missie van Turn You Around?
  Onze missie is om kinderen (weer) lekker in hun vel te laten zitten. Dit kan doormiddel van het deelnemen aan Club Extra, motorische remedial teaching of een training weerbaarheid. Wij willen elk kind de mogelijkheid geven om actief bezig te zijn met sport en bewegen. Elk kind verdient het om zich te kunnen ontwikkeling op motorisch gebied, lekker bewegen en lekker buiten spelen. Maar wat als dat “lekker bewegen” gewoon niet zo bij jou past? Geen enkele club of vereniging is er een waarbij jij je lekker voelt. Door Club Extra is er nu een sportclub waar jij je wel lekker zult voelen. Iedereen die niet makkelijk aansluiting vindt op een reguliere sportclub is bij Club Extra meer dan welkom. Jij zult gaan ervaren dat er ook voor jou een sport is, die bij je past. We gaan samen ontdekken, spelen en leren. Alles kan en niks moet. Zien wij jou binnenkort?
you.png
bottom of page